Brochures, folders, presentatiemappen, informatieboekjes

Of het nu een digitale of papieren publicatie wordt, een uitgekiend samenspel tussen tekst en beeld geeft bij dit product de doorslag. Daarom werken we intensief samen met uw of onze grafisch ontwerper, en eventueel een specialist in infographics.

We bespreken het doel van uw publicatie, het publiek en de belangrijkste boodschap. We verzamelen eventueel inhoudelijke/technische informatie binnen uw organisatie. Dan maken we een of meerdere proefversies volgens afspraak. Eventueel kunnen we ook de digitale productie of het drukken organiseren.

Het product moet een tijdje meekunnen en wordt een visitekaartje van uw organisatie. Het moet uw kernachtige, eerlijke verhaal worden.

U krijgt een offerte op maat. Neem gerust contact op!

Jaarverslagen, rapporten en white papers

Het heerlijke gevoel om een berg ruwe informatie over de schutting te gooien en een afgeronde tekst terug te krijgen! Dat gevoel krijgt u bij ons niet, sorry. Op basis van uw gegevens gaan wij zelfstandig aan de slag, maar we zullen uw contactpersoon op gezette tijden bestoken met vragen. Ook krijgt u heel wat te kiezen op het gebied van vorm, boodschap, schrijven en schrappen. Wij doen bij alle keuzes heldere voorstellen, zodat u niet alsnog zelf het werk hoeft te doen.

Neem contact op voor meer informatie.