Weet u al wat u wilt? Bespreekt u liever eerst vrijblijvend uw ideeën? Of hebt u juist ideeën nodig? Neem gerust contact op, ook voor het aanvragen van een gratis proeftekst. Hieronder vindt u onze diensten.

Teksten op maat

U vertelt wat u wilt, wij denken mee en gaan aan de slag. Afhankelijk van uw behoefte wordt het een blog, artikel, interview, brochure of folder. Of misschien hebt u een jaarverslag nodig, een rapport, een white paper of een boekje. Of een combinatie. Lees hier meer over onze aanpak.

Redactiewerk

Uw website heeft misschien een opfrisser nodig. Of u wilt een nieuwe doelgroep aanspreken. Het kan ook zijn dat u gewoon niet tevreden bent over een bestaande tekst. Wij verbouwen uw materiaal zodat het precies bij uw behoeften past.

Advies

Bij alle soorten teksten denken we mee en geven we advies als dat nodig is. De kosten daarvan zijn inbrepen in de prijs voor de tekst. Maar u kunt ook behoefte hebben om een stap terug te doen en eerst een plan te bedenken. Wat willen we bereiken met onze communicatie? Hoe gaan we dat aanpakken? Wat mag dat kosten? Met deze vragen kunnen we u begeleiden. Daarbij beweren we niet dat we alles weten; we kunnen een beroep doen op ons netwerk aan specialisten. U hebt dan één aanspreekpunt voor vele soorten expertise, zoals marketing of UX/UI-ontwerp.