Blogs

U weet zelf het meest over uw organisatie. U weet ook dat een interessant blog met regelmatig nieuwe stukjes wonderen doet. Maar u heeft geen tijd om die te maken, of u vindt dat schrijven niet uw expertise is.

Gelukkig is het wel die van ons. Met een abonnement bij De Tekstelaar kunt u zich concentreren op uw eigen werk, want wij zorgen voor de inhoud van uw blog. U bepaalt hoe vaak u nieuwe blogs wilt: wekelijks, tweewekelijks, maandelijks? Om de dag? Kan allemaal.

Dan de inhoud. U kunt ons op pad sturen met een brede opdracht, zoals: ‘Schrijf interessante stukken over algemene ontwikkelingen in onze tak van sport’. Dan heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt ook iedere tekst uitgebreid met ons voorbespreken, zodat u altijd uw specifieke boodschappen kunt communiceren.

Met uw specialisten kunnen we eventueel verschillende varianten testen en boodschappen verfijnen voor maximale impact.

Wat kost dat? Lees meer op de pagina over prijzen.

Artikelen

U wilt misschien de aandacht trekken met een artikel op LinkedIn. Of u wilt graag een artikel publiceren in een tijdschrift, over een onderwerp waar u belang bij heeft. U geeft wellicht zelf een blad uit dat gevuld moet worden.

U bespreekt met ons waar het artikel over moet gaan, waar het wordt gepubliceerd en hoe lang het moet worden. De lengte en de complexiteit bepalen de tijd die we erin steken, en daarmee de prijs. Lees meer op de pagina over prijzen.

Artikelen kunnen interviews zijn, of reportages. Het kunnen opiniestukken zijn, of onderzoeksartikelen. Ze kunnen luchtiger zijn, of juist zwaarder – afhankelijk van het lezerspubliek. De stijl moet aansluiten bij het medium en de lezers.

Wij leveren zoals afgesproken een concept aan, dat u kritisch beoordeelt. Als we het niet met u eens zijn, zullen we dat zeggen en onderbouwen. Uiteraard blijft de klant koning over het eindproduct.